“ Een website vol besparende mogelijkheden voor bedrijf en particulier ”

Glasbeveiliging, een noodzaak..

Glas is een mooi maar kwetsbaar product. Het kan bij breuk personen en materialen ernstige schade toebrengen en voor gevaarlijke situaties zorgen. Door de (gemakkelijke) breekbaarheid van glas is het product aantrekkelijk bij inbrekers en vandalen. Glas is dikwijls de zwakke schakel bij beveiliging.

Met de veiligheidsfolie van Signwork windowguard minimaliseerd u de problemen zoals hierboven beschreven zijn. Onze raamfolie is ideaal tegen glasbreuk en maakt het inbrekers moeilijker via het glaswerk binnen te komen. Onze veiligheidsfolie bestaat uit meerdere polyesterlagen en coatings. Hierdoor is de raamfolie bijzonder sterk. De glasfolie houdt bij breuk alle glasscherven bij elkaar en beschermt omstanders tegen rondvliegende splinters.

Bij een poging tot inbraak zullen de ongewenste gasten aanzienlijk meer tijd en moeite nodig hebben om zich toegang tot uw pand te verschaffen.

Onze veiligheidsfolie is leverbaar in twee verschillende dikten. Laat u door ons informeren over de beste oplossing voor uw (bedrijfs)gebouw!